LAURA VAN DEN BROEK
Japanse manuele therapie voor lichaam en geest

Ervaringen

Linda (38) Ik ben een paar jaar geleden met veel lichamelijke klachten bij Laura terechtgekomen. Ik kon het in de reguliere geneeskunde even niet vinden en kreeg het advies van iemand om eens te kijken of shiatsu misschien wat voor mij kon betekenen. Nou, dat heeft het gedaan! Ik voelde me meteen thuis bij Laura op de mat. Een luisterend oor, veel kennis en bovenal fijne behandelingen! En niet alleen de lichamelijke klachten verbeterden, maar shiatsu werkt op meerdere lagen waardoor ik mij steeds beter ging voelen, lichamelijk maar ook geestelijk. Mede dankzij de behandelingen van Laura heb ik meer balans gevonden tussen lichaam en geest. Nog steeds dankbaar dat shiatsu en Laura op mijn pad gekomen zijn. 

Annelies (56) Laura is een bijzonder professionele shiatsu-behandelaar. In een tijd dat ontspannen mij niet zelf lukte en ik kampte met spierspanning en slapeloosheid ben ik bij haar terecht gekomen. Een combinatie van nuchtere en zeer betrokken aanpak zorgen er intussen voor dat er weer veel meer balans in mijn leven is. Zeer grote aanrader! 

Fiona (45) De eerste keer dat ik bij Laura kwam was omdat mijn hele linkerschouder vast zat. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten. Wat een fijne methode is Iokai shiatsu. Hoewel het nog niet direct hielp bij mijn schouder, heeft het toen zeker al andere plekken in mijn lichaam in balans gebracht. Mijn schouder had wat meer nodig, hoewel het zeker heeft meegeholpen aan het herstel.  Tijdens de behandeling voel ik me heel erg fijn ontspannen. Laura is heel rustig en weet duidelijk waar ze mee bezig is. Soms kan je duidelijk voelen dat het weer gaat stromen. Zeker na de eerste paar behandelingen was ik daarna erg moe (maar wel een stuk meer ontspannen). Af en toe ook wat hoofdpijn, maar met genoeg water drinken is dat zo weer weg. Na de behandeling vertelt Laura wat ze heeft ervaren en gedaan.  Voor mij is het duidelijk dat shiatsu precies dat geeft wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Het brengt je energiebanen weer in beweging waardoor het zelfherstellend vermogen van jouw lichaam wordt ondersteund. Het is voor mij de meest heilzame en ontspannende therapie.  


Bianca (45) Ik ben in aanraking gekomen met shiatsu en Laura door een burn-out en pijnklachten in mijn onderrug. Ik kom vanaf 2011 regelmatig bij Laura, ze kan goed luisteren en is empathisch. Laura stemt haar behandeling af op de klacht die op dat moment op de voorgrond staat. Bij mij is dit vaak over mijn eigen grenzen gaan en niet luisteren naar mijn lichaam. Door de behandelingen van Laura blijf ik ontspannen en blijft mijn accu opgeladen.


Melanie (33) Bij Laura gekomen via een aanbeveling. Nog nooit eerder shiatsu gehad, ik vond het een zeer prettige ervaring, in een zeer ontspannende ruimte. Na de behandeling aan mijn arm merkte ik duidelijk verschil. Laura is een rustige aardige vrouw die ook goed luistert naar je. Ik zou het iedereen aanraden. 


Gert (60) Inmiddels ruim twee jaar kom ik bij Laura. Ik kampte met een flinke burn-out, bij Laura vond ik de begeleiding tot meer ontspanning, ademhalingsoefeningen en goede gesprekken met praktische adviezen om beter in mijn vel kon komen en vooral het lichaam beter te leren kennen. De behandelingen zijn prettig en zeer ontspannend. Na de behandeling voel ik me ontspannen, dit moet ik proberen vast te houden en met de adviezen van Laura lukt mij dat steeds beter. Laura ik ben blij met je!


Elly (63) Ik ben via mijn schoondochter bij Laura gekomen met klachten van de spijsvertering en pijn in mijn heup en been. Na de tweede behandeling voelde ik dat Laura iets in gang had gezet. In de dagen daarna voelde ik verschillende processen in mijn lijf. Na de derde behandeling heb ik geen pijn meer gehad, maar de dag daarna wel héél veel energie. Ik ben erg blij met Laura. 

Hannie (49) Al vanaf de eerste keer voelde de behandeling heel vertrouwd, misschien ook vanwege Laura’s rustige houding, warme handen en luisterend oor. Elke keer als ik bij Laura geweest ben, voelt alles weer heerlijk ontspannen en kan ik de drukte van alle dag weer helemaal aan! Ik raad Laura daarom ook aan, eigenlijk bij iedereen die wel een momentje voor zichzelf kan gebruiken. Laura heeft me absoluut geholpen om de rust weer een beetje terug te krijgen! 


Lynda (49) Ik kom altijd als herboren thuis. Laura straalt rust en vertrouwen uit maar ook professionaliteit. Nog altijd dankbaar dat ze mij heeft laten ervaren wat shiatsu is en wat het voor je kan doen.


Jan (68) Sinds mijn tienertijd heb ik vaak en veel last gehad van mijn onderrug. Altijd had ik weer pijnstillers en smeerseltjes nodig om, wanneer ik weer met iets bezig was geweest, van mijn rugpijn af te komen. Zelfs dat lukte pas vaak na meerdere dagen. Ook heb ik in mijn leven al vele bezoeken gebracht aan de fysiotherapeut en zelfs aan fysiosport gedaan. Niets hielp echt. Tot ik eind vorig jaar besloot om eens bij Laura een afspraak te maken. Na elke sessie ging ik er herboren weg, vol energie. Rugpijn? Het is veel minder geworden dan ooit en daar ben ik erg blij mee. Nu gebeurt het nog slechts een heel enkele keer. Dankzij Laura’s behandelingen en geweldig fijne begeleiding heb ik er nu nauwelijks nog last van. Een verademing!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram