LAURA VAN DEN BROEK
Japanse manuele therapie voor lichaam en geest


Tarieven en vergoedingen

Eerste consult

85 minuten

€ 85,-

Vervolgconsult lang

70 minuten

€ 85,-

Vervolgconsult kort

40 minuten

€ 58,-

Consult kind

40 minuten

€ 58,-

Betalen kan direct na de behandeling, bij voorkeur per pin. Contant betalen is ook mogelijk, maar graag gepast want in de praktijk is geen wisselgeld aanwezig. Je ontvangt de factuur digitaal, deze kun je vervolgens zelf indienen bij je zorgverzekering.

Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd of verplaatst, worden in rekening gebracht.


De kosten van een consult worden in de meeste gevallen (deels) vergoed door je zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van de verzekeraar en de aanvullende verzekering die je hebt afgesloten. Shiatsu valt onder de categorie alternatieve geneeswijzen. Er geldt geen eigen risico voor de behandelingen en een verwijzing van de huisarts is niet nodig.


Een overzicht van de vergoedingen van alle verzekeraars is hier te vinden. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer je polis als je zeker wilt weten of behandelingen worden vergoed. De praktijk is aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland, koepelorganisatie RBCZ en klachten- en geschillencommissie SCAG.


Lees vóór je eerste afspraak de algemene voorwaarden en privacyverklaring door, bij het aangaan van de behandelingen ga je hier mee akkoord.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram