LAURA VAN DEN BROEK
Japanse manuele therapie voor lichaam en geest

Back To Balance - programma voor vrouwen met livedag

 

Pak zelf de regie over je gezondheid en ontdek jouw eigen gebruiksaanwijzing voor een energieker en fijner leven met minder (vage) klachten. 


Ja ik pak die regieJoke: “Back To Balance heeft me veel nieuwe inzichten gegeven waar ik zeker mee aan de slag kan en die me zeker verder gaan helpen.”


Irene: “Ik ervaar veel meer rust in mijn leven, ondanks mijn drukke bestaan."


Herken je dit?
⚠️ Je zet jezelf vaak nog niet op de eerste plaats, terwijl je ergens voelt dat dat hard nodig is.
⚠️ Je bent vaak moe en hebt (vage) klachten waarvan je niet weet hoe je ze moet oplossen.
⚠️ Je zit soms niet zo lekker in je vel of hebt een kort lontje.
⚠️ Je wilt graag de regie pakken over je gezondheid, maar weet niet zo goed hoe.
⚠️ Je wilt graag leren hoe eenvoudig het kan zijn om goed voor jezelf te zorgen en eindelijk die balans weer te voelen.


Opgeven is voor jou geen optie
De wekker gaat, maar eigenlijk wil je nog blijven liggen. Je bent moe, of je nou een goede nacht achter de rug hebt of niet. Het liefst zou je je nog even omdraaien, maar je weet dat er een drukke dag op je wacht, zoals eigenlijk altijd. Het aantal uren in een dag lijkt altijd te weinig voor wat er allemaal op je to do list staat. En dus sta je op en ga je dapper aan de slag, zoals altijd. Of je nou een werkdag hebt of dat je gezin of huishouden op de planning staat. Je geeft niet op, je bent een doorzetter.. Daar mag je trots op zijn. Maar… waar blijf JIJ in al die drukte?


Wanneer heb je tijd, néém je tijd, om werkelijk te voelen wat je nodig hebt? En als je die tijd al neemt, weet je dan wat je te doen staat? Je doet je best, daar ligt het niet aan, maar eigenlijk heb je vaak geen idee. Je probeert van alles: vaak vind je online of in een boek dingen die best even lijken te werken, maar écht het verschil maken lukt niet. Zo ga je van de ene oplossing naar de andere, zonder dat je echt verder komt. Je verlangt er naar om je lijf en je eigen gebruiksaanwijzing beter te leren kennen.


Jouw unieke gebruiksaanwijzing
Hoe heerlijk zou het zijn om met genoeg energie wakker te worden, zin om aan een  nieuwe dag te beginnen? Moeiteloos datgene te doen waarvan je weet dat het voor jou werkt? Op een manier die nauwelijks extra tijd kost, want je hebt het tenslotte al druk genoeg. Net zoals tandenpoetsen een automatisme is, leer je met Back To Balance hoe je als vanzelf dingen in je leven toevoegt die goed zijn voor hoe jij je voelt. De belangrijkste eerste stap is de keuze maken voor jezelf om dit nu écht te gaan doen!


Margareth: "Ik leer nog steeds in hoe ik optimaal functioneer. Van Back To Balance heb ik hiervoor handvatten gekregen.”


Patricia: “Ik heb veel over mezelf en mijn lichaam geleerd, echt bijzonder om te ervaren.”


Weer terug in balans!
Met Back To Balance leer je zes weken vanuit de oosterse wijsheid naar je lijf te kijken en weer verbinding te voelen. Ik leer je de basics die zeer toegankelijk zijn en je enorm veel inzicht opleveren in het begrijpen van je lijf en je gezondheid. Het zijn géén quick fixes, maar wél quick wins, waar je voor de rest van je leven mee aan de slag kunt. Met Back To Balance kies je voor een duurzame verandering en een leven met veel meer energie, balans en plezier!


Dit is wat ik zoekWat gaan we doen
Na aanmelding ontvang je van mij direct informatie over het programma én kun je je gaan voorbereiden op de Balance Check die onderdeel is van het programma.


Vanaf woensdag 15 mei hebben we iedere week een livesessie via Zoom, waarin ik jou en de andere vrouwen meeneem in een specifiek onderwerp. Stap voor stap introduceer ik je in de oosterse kijk op gezondheid, op een manier die inzichten geeft én waarmee je praktisch meteen aan de slag kunt. Als je er niet live bij kunt zijn is dat geen probleem, want je krijgt een link naar de opnames van de sessies.

Na iedere sessie vind je de opdrachten van die week in onze besloten Facebookgroep. Ook kun je me daar gedurende het hele programma vragen stellen en van elkaar leren.

De afsluiting van Back To Balance is een livedag, op zondag 30 juni op een superfijne locatie in Venhuizen, direct aan het Markermeer. Het is echt een dag voor jou, een mini retreat, waarbij je alleen maar hoeft te genieten. We gaan alle opgedane kennis op een ontspannen manier in de praktijk brengen, zodat je het écht gaat integreren in je leven. Gedurende de dag zijn er volop lekkere hapjes én kun je rekenen op een zeer goed verzorgde lunch. Een onvergetelijke afsluiting!


Dit krijg je allemaal

Voor 575 euro krijg je het volgende:
🔥 5 online livesessies van1 uur via Zoom, inclusief opname. Start: woensdag 15 mei om 20.00 uur
🔥 Toegang tot de besloten Facebookgroep voor support
🔥 Wekelijkse opdrachten voor meer inzicht
🔥 Afsluitende livedag op zondag 30 juni van 10.00-17.00 uur in Venhuizen
🔥 Bonus: Balance Check t.w.v. 111 euro. Deze geeft je enorm veel inzicht in je gezondheid en leefstijl en bestaat uit een vragenlijst, leefstijldagboekje en 1:1 Zoomsessie van 25 minuten waarin ik je haarfijn uitleg waar je makkelijk winst kunt behalen.
🔥 Early bird bonus: wanneer je je vóór 1 mei aanmeldt, krijg je een extra bonus t.w.v. 80 euro.

Ja ik kies voor balansDit programma is voor jou als je:
☑️ een drukbezet leven leidt en weinig ruimte voor jezelf ervaart
☑️ vaak moe bent, vage klachten hebt, of minder lekker in je vel zit
☑️ graag je eigen lijf wilt leren begrijpen, maar dan wel op een makkelijke manier
☑️ verlangt naar fluitend de dagen doorkomen en meer balans ervaren
☑️ voelt dat het tijd is om voor jezelf te kiezen


East meets west
Als shiatsu-therapeut heb ik meer dan 8.000 behandelingen gegeven en beschik ik over een enorme hoeveelheid kennis over de oosterse geneeskunde. Deze heb ik speciaal voor jou vertaald naar begrijpelijke taal en zodanig dat het enorm praktisch toepasbaar is in jouw leven in onze moderne westerse maatschappij. Zo profiteer jij van alle wijsheid uit het oosten, maar dan op een manier dat je er direct wat aan hebt!'


FAQ

Wanneer start het programma?

We starten woensdag 15 mei om 20.00 uur met een livesessie in Zoom. Vanaf dan heb je iedere week een online les, met op zondag 30 juni een afsluitende livedag in Venhuizen (N-H).


Wat als ik er niet live bij kan zijn?
Je krijgt van iedere sessie toegang tot de opname, zodat je deze terug kunt kijken op een moment dat het voor jou past. Tussendoor kun je in de besloten Facebookgroep je vragen stellen.


Kan ik in termijnen betalen?
Ja, je kunt in twee termijnen van 300 euro betalen.

Pak jij zelf de regie?

Blijf je aanmodderen op de manier waarop je dat al jaren doet of kies je nu eindelijk voor het zetten van échte stappen naar meer energie, balans en genieten?


Ik kies voor mezelf


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram