Shiatsu-praktijk Laura van den Broek
Voor jouw gezondheid,balans en energie

De eerste behandeling

De eerste afspraak duurt 90 minuten en bestaat uit een intakegesprek en aansluitend de eerste behandeling. Tijdens de kennismaking zal ik vragen stellen over je klachten, algehele gezondheid en leefstijl. Uiteraard zal ik je ook uitleggen wat shiatsu inhoudt en wat je kunt verwachten van de behandeling. 


Een shiatsu-behandeling wordt gegeven terwijl je op de grond ligt op een speciale Japanse matras (futon). Tijdens de behandeling houd je je kleding aan. Het is aan te raden comfortabele katoenen kleding te dragen en riemen, horloges en sieraden af te doen. Eet geen zware maaltijd kort voor de behandeling. Zorg dat je na afloop even rustig aan kunt doen. Drink na de behandeling voldoende om eventuele afvalstoffen af te kunnen voeren.


Het aantal behandelingen dat nodig is en de frequentie daarvan is afhankelijk van je klachten. Op basis van de eerste behandeling geef ik je een indicatie van wat je kunt verwachten. Vervolgbehandelingen duren 45 of 75 minuten en bepalen we in overleg. Meestal zijn drie behandelingen voldoende om te beoordelen of shiatsu een positieve bijdrage levert aan jouw gezondheid. Na iedere behandeling bespreken we wat het beste vervolg is voor jou. Tijdens een consult kunnen ook leefstijladviezen en eenvoudige oefeningen worden meegegeven.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram