Shiatsu-praktijk Laura van den Broek
Voor jouw gezondheid,balans en energie


Tarieven en vergoedingen

De kosten van een consult worden in de meeste gevallen (deels) vergoed door je zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van de verzekeraar en de aanvullende verzekering die je hebt afgesloten. Shiatsu valt onder de categorie alternatieve geneeswijzen. Er geldt geen eigen risico voor de behandelingen en een verwijzing van de huisarts is niet nodig. 

Een overzicht van alle vergoedingen van alle verzekeraars voor 2023 zijn hier te vinden. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer je polis als je zeker wilt weten of behandelingen worden vergoed. De praktijk is aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland, koepelorganisatie RBCZ en klachten- en geschillencommissie SCAG.

Eerste consult

90 minuten

€ 77,-

Vervolgconsult lang

75 minuten

€ 77,-

Vervolgconsult kort

45 minuten

€ 55,-

Consult kind

45 minuten

€ 55,-

Cadeaubon

zelf te bepalen

ieder gewenst bedrag

Betalen kan direct na de behandeling, bij voorkeur per pin. Contant betalen is ook mogelijk, maar graag gepast want in de praktijk is geen wisselgeld aanwezig. Je ontvangt de nota digitaal, deze kun je vervolgens zelf indienen bij je zorgverzekering.


Afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd of verplaatst, worden in rekening gebracht.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. 


Lees vóór je eerste afspraak de algemene voorwaarden en privacyverklaring door, bij het aangaan van de behandelingen ga je hier mee akkoord.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram