Shiatsu-praktijk Laura van den Broek
Voor jouw gezondheid,balans en energie

Over Laura

Mijn naam is Laura van den Broek, ik ben 44 jaar oud en shiatsu is sinds 2006 m'n passie. Ik ben opgegroeid in Enkhuizen, maar woon al jaren in Bovenkarspel met mijn vriend, dochter (13) en zoon (4). Ook de volwassen kinderen van mijn vriend schuiven wekelijks gezellig bij ons aan.

Na een universitaire studie Nederlands werkte ik enkele jaren in de mediawereld als redacteur en projectmanager. Hoewel ik mijn werk met veel plezier deed, merkte ik dat het in een stressvolle kantoorbaan lastig is om lichaam en geest in balans te houden.

Toen ik zelf voor het eerst een shiatsu-behandeling onderging, besefte ik direct dat ik daar meer van wilde weten. Shiatsu gaf mij de balans waar ik zo naar op zoek was. Kort daarna begon ik vol enthousiasme aan een 4-jarige opleiding tot shiatsu-therapeut op HBO-niveau. De oosterse kijk op gezondheid bracht me veel nieuwe inzichten in hoe lichaam en geest functioneren en hoe ziekte en klachten ontstaan, maar ook kunnen worden verholpen of - nog mooier - voorkomen.

Sinds 2011 heb ik een eigen shiatsu-praktijk in Enkhuizen. De kennis en ervaring die ik heb opgedaan, gebruik ik graag om ook anderen de balans tussen lichaam en geest te laten ervaren. Vakmanschap en passie gaan bij mij daarbij hand in hand. Voel je welkom!


 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram