Shiatsu-praktijk Laura van den Broek
Voor jouw balans en energie

Corona-virus: praktijk tijdelijk gesloten

Helaas is de praktijk tot 6 april gesloten vanwege het Corona-virus (of langer indien nodig). Hiermee volg ik het advies van mijn beroepsvereniging. 1,5 meter afstand houden is in mijn prachtige vak geen mogelijkheid en ik wil voorkomen dat het virus zich via m'n praktijk verspreidt. Ik hoop dat we door samen onze verantwoordelijkheid te nemen het virus snel onder controle krijgen. Wees lief voor jezelf en elkaar in deze onzekere periode. Hopelijk tot snel, in goede gezondheid. 


Ben je geïnteresseerd in hoe je vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde kunt kijken naar de Corona-crisis? Lees dan hier het boeiende artikel De energie van een crisis.


Vanuit ontspanning werken aan je gezondheid met shiatsu in Enkhuizen

Heb je fysieke klachten, te weinig energie, zit je niet lekker in je vel of heb je behoefte aan meer rust? Shiatsu is een Japanse manuele therapie die jou op zachte maar doeltreffende wijze kan ondersteunen om lichaam en geest weer in balans te brengen. Ik ben er voor jou!


Benieuwd wat mijn behandelingen voor jouw welzijn en gezondheid kunnen betekenen? Je vindt hier alle informatie, maar de beste manier is natuurlijk om zelf te ervaren wat shiatsu voor jou doet. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je altijd contact met me opnemen. Je bent van harte welkom in de praktijk aan de Kastanjelaan 71 in Enkhuizen. Graag tot ziens!

Laura van den Broek 
Iokai shiatsu-therapeut

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map