Shiatsu-praktijk Laura van den Broek
Voor jouw gezondheid,balans en energie

Coronaprotocol

Voor jouw en mijn veiligheid hanteer ik tot nader order de onderstaande richtlijnen. Lees ze goed en volg ze alsjeblieft op, want alleen op die manier kunnen we het risico op besmetting tot een minimum beperken.


·        Voor de hand liggend, maar de belangrijkste regel: zeg je afspraak af als je klachten hebt die zouden kunnen wijzen op een coronabesmetting (koorts, verhoging, verkoudheidsklachten, niezen). Dit geldt ook wanneer eventuele huisgenoten dergelijke klachten hebben of wanneer je in contact bent geweest met iemand die positief is getest op corona. Afzeggen mag in dit geval altijd kosteloos, ook binnen 24 uur. Als ik zelf klachten heb, zal ik uiteraard ook de afspraak uitstellen.

 

·        Ga thuis naar het toilet en was je handen voor vertrek én na thuiskomst. Gebruik het toilet in de praktijk alleen als het echt niet anders kan.


·        Er heeft één klant tegelijk toegang tot de praktijk, verblijven in de wachtruimte is niet mogelijk. Kom daarom niet te vroeg (of te laat), ook omdat ik tussen de behandelingen tijd nodig heb om alle contactoppervlakken te desinfecteren en de ruimte te ventileren.

 

·        Bij binnenkomst in de praktijk vraag ik je om je handen te desinfecteren met de speciale handgel die aanwezig is. Raak zo min mogelijk aan in de praktijkruimte en bewaar je spullen zoals telefoon en sleutels in je jas of tas.

 

·       Als we aan tafel zitten staat er een spatscherm tussen ons in en de praktijk is voorzien van een luchtreiniger (ionisator). Tijdens de behandeling draag ik een mondkapje. 


Dit protocol kan ieder moment worden aangepast wanneer de actualiteit daarom vraagt. Bedankt voor je medewerking! 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram