Vitaliteit op het werk

Medewerkers zijn het hart van uw organisatie. Hoe beter zij zich voelen, hoe beter uw organisatie functioneert. Een shiatsu stoelmassage draagt bij aan het welzijn van uw werknemers. Na slechts 20 minuten kunnen zij ontspannen en met nieuwe energie het werk hervatten. Doordat blokkades en zwakke plekken in het lichaam worden aangepakt, kunnen klachten als RSI en stress worden verlicht.

Programma op maat
In overleg met u stel ik graag een vitaliteitsprogramma op maat samen voor u en uw werknemers. De shiatsu stoelmassages kunnen worden aangevuld met shiatsu-behandelingen op een Japans matras op de grond. Hierbij is meer tijd om bepaalde klachten aandacht te geven. Ook is het mogelijk om uw werknemers individueel of in groepsverband lichaamsoefeningen (do-in) te leren. Deze hebben een groot effect op het energieniveau, lichaamsbewustzijn en welzijn.

Kosten aftrekbaar
Shiatsu stoelmassages kunnen aan uw werknemers worden aangeboden als onderdeel van het arbo-beleid. Deze zijn aftrekbaar van de loonbelasting, aangezien ze door de werkkostenregeling zonder verdere voorwaarden als een vrije verstrekking worden beschouwd. Daarnaast kan de in rekening gebrachte btw in mindering worden gebracht op de omzetbelasting. 

Geen budget?
Heeft u geen budget beschikbaar maar heeft u wel interesse in shiatsu stoelmassages? U kunt er ook voor kiezen om uw werknemers op eigen kosten deel te laten nemen aan de stoelmassages. U hoeft dan slechts een kleine ruimte beschikbaar te stellen waar de massages kunnen worden gegeven.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

 

06 - 20 20 86 01 | info@lauravdbroek.nl