Ervaringen

Om te laten zien wat een behandeling voor je kan betekenen, heeft een aantal van mijn klanten hun ervaringen opgeschreven.

Ervaringen met medical taping tegen hooikoorts en COPD vind je hier.

Vrouw, 39 jaar
Uitgebreide blog over fibromyalgie en de invloed van mijn behandelingen daarop.

Man, 45 jaar
Ik ben bij Laura gestart voor mijn onderrug, dit was redelijk snel verholpen. Ook omdat ik tegelijkertijd bij een manueel therapeut liep.

In de periode dat Laura mij behandelde voor mijn rug, kreeg ik door stress last van hartkloppingen. Laura heeft me begeleid door ontspanningsoefeningen te geven en de behandeling aan te passen. Na een paar behandelingen ging het alweer een stuk beter met de hartkloppingen. Ook had Laura aandacht voor de werking van mijn organen, hier ging een wereld voor mij open.

Naast de behandelingen heeft Laura ook een luisterend oor voor mijn persoonlijke situatie gehad. Ik bedank haar voor de goede zorgen en ik ga zeker verder met shiatsu.

Vrouw, 33 jaar
Laura heeft mij verschillende shiatsu-behandelingen gegeven. Iedere keer was dit een heel ontspannende ervaring en tegelijkertijd een goede bewustwording van mijn lichaam.

Na de behandeling slaap ik vaak veel beter en dieper en de dagen daarna heb ik meer energie. Ik vind het een fijn idee dat de uitwerking van de shiatsu gewoon door gaat omdat het zelfregulerend vermogen van het lichaam in werking is gesteld.

Ik had last van oorsuizen, duizeligheid, rugklachten en veel onrust in mijn lichaam. De rugklachten, duizeligheid en oorsuizen zijn inmiddels geheel verdwenen en ik heb het gevoel dat mijn lichaam veel meer in balans is door de behandelingen.

Het heeft mij erg goed geholpen en ik weet waar ik naar toe kan gaan om tot rust te komen!

Man, 63 jaar
Soms ontbreekt het me aan kracht, energie of moed. Dan bezoek ik Laura. Haar behandeling geeft me energie. Ik ben een tevreden klant.

Man, 33 jaar
Ik ben een vrij nuchter denkende man. Geloof niet in zweverige dingen of in iets dat in de richting gaat van het spirituele. Zo dacht ik ook wel een beetje over shiatsu. Tot ik op een gegeven moment door spanning, drukte en stress last kreeg van mijn nek en hem amper nog kon draaien. Zelfs autorijden lukte bijna niet meer.

Ik ben toen toch op aanraden van een vriendin naar Laura gegaan voor een shiatsu-behandeling, onder het motto ‘baat het niet dan schaadt het niet’. Wat een fantastische ervaring. Heerlijk ontspannen en relaxt ga je weg. De nekpijn werd steeds minder en na 1,5 dag was de pijn in mijn nek geheel verdwenen.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar, ook als preventieve behandeling voor wanneer het weer eens druk is.

Vrouw, 37 jaar
Ik ben bij Laura gekomen vanwege mijn migraine en nekklachten. Ze heeft mij al diverse keren geholpen en ook medical taping toegepast om mijn houding aan te passen. Deze beide behandelingen helpen me erg goed. Mijn houding is een stuk beter, waardoor ik ook minder pijn in mijn nek heb en minder migraine.

Ondertussen heeft Laura mij ook geholpen met mijn knieën, wat ook erg goed helpt. Na de behandeling ben ik erg ontspannen en slaap altijd erg goed, mede doordat ik voel dat de pijn stukken minder is.

Sinds ik begonnen ben met shiatsu voel ik me een stuk beter.

Vrouw, 44 jaar
Ik heb sinds 1993 CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom) en heb daardoor altijd problemen met mijn energielevel. Tevens heb ik erg veel last van hoofdpijn. Dit is door Laura behandeld met shiatsu en medical taping.

Door deze behandelingen heb ik nog maar twee dagen in de maand last van hoofdpijn in plaats van vier dagen in de week. Ik heb ook veel meer energie en voel me veel beter, wat erg fijn is met een peuter van 2 jaar oud.

De behandelingen zijn erg rustgevend en ik slaap daarna een stuk beter omdat ik erna lekker ontspannen weer naar huis ga. Het voelt alsof alles weer op zijn plaats is gezet.

Ik ga daarom met regelmaat naar Laura voor een behandeling.

06 - 20 20 86 01 | info@lauravdbroek.nl